The Roommate

Vi har sett filmen The Roommate som är regisserad av Christian E. Christiansen. Filmen är en blandning av drama och thrilller. Den har alltså obehag och mysterium men även vänskap och kärlek ♥ Enligt våran åsikt så var denna film kickass grym, eller nästan. Vi båda tyckte att filmen kom med överraskande inslag och många wow-moments. Filmen hade en klar handlig och den var lätt att följa. Den var över förväntan enligt oss.

I denna film spelar många igenkända unga skådespelare såsom Leighton Meester från gossip girl men även Minka Kelly, Aly Michalka och sexiga Cam Gigandet.


The Human Centipede

O-M-G, this movie is discusting! Den här filmen är helt sjuk och man undrar hur man ens kan komma på idéen. Det sägs att regissören Tom Six fick idéen av ett skämt som han brukade köra med sina vänner. Filmen är inte lika äcklig som man tror att den ska vara då man redan har sett trailern, där nästan alla äckliga delar är med. I början tvekade vi en hel del på om vi verkligen skulle se filmen, då den verkade så himla hemsk. Efter vi hade sett den så ångrar vi oss inte ett dugg. Det fanns vissa delar som man satt med kuddar framför ansiktet, men det hör ju till. Filmen är inte så speciellt läskig utan främst äcklig.

Skådespelet i filmen sög bortsett från den ondskefulla gubben som gjorde ett helt makalöst jobb! Produktionen av filmen kunde ha varit bättre och man märkte att det var en riktigt B-film.

Om ni vill förföljas av en äcklande känsla i flera dagar är denna film rätt val för er!


Breaking Dawn: part 1

Inte många dagar kvar nu tills den efterlängtade fortsättningen på Twilight-serien; Breaking Dawn har premiär i våra biosalonger. Närmare bestämt 101 dagar! Hopppas ni inte har missat trailern!!!!!!!


The Romantics

Denna film verkade okej men när man väl såg den så sa man till sg själv; "What the fuck?". Med andra ord, den sög! Inte någon direkt handling i denna film och man blev väldigt lätt uttråkad. Man tänkte bara  "get to the point dude!!"

Man känner igen en hel del av skådespelarna så man förväntar sig en hyfssat bra film. Själva filmen är baserad på en roman av Galt Niederhoffer. Gillar man filmer utan någon bra handling och utan wow-moments rekommenderas denna film, men annars... stay away from it.

Jag ger filmen 1 popcorn för bra skådespel.





RSS 2.0