Skarsgårdarna

Det var kanske några som visste, men inte alla, att familjen skarsgård är sju barn. Vilket himla liv det måste vara hemma, fast det är ju 33 år mellan den äldste och den yngste. Äldst är vampyren i True Blood:
Alexander Skarsgård. 34 år
Gustaf Skarsgård. 29 år
Sam Skarsgård. 28 år
Bill Skarsgård. 19 år
Eija Skarsgård. 18 år
Valter Skarsgård. 15 år
Ossian Skarsgård. 1 år
Pappa till alla dom här barnen är Stellan Skarsgård som ni kanske känner igen från bland annat, Mamma Mia! och Pirates of the Caribean 3. Stellans före detta fru heter My Skarsgård och är mamma till dom sex första barnen.
Skulle ni vilja ha en så här stor familj eller har du kanske redan en? :)

I rymden finns inga känslor.

Den här filmen är seriöst den bästa svenska film som någonsin har skapats. Helt sjuk bra var den. Man började skratta så fort filmen startade, sen skrattade man hela jävla filmen :D Man kunde verkligen inte sitta still i stolen för att man skrattade så mycket. Bill skarsgård var helt underbar i rollen som simon med asbergers syndrom. Regissören till filmen var Andreas Öhman som gjorde ett fantastiskt jobb med filmen. Den har bioprämiär den 3 september och då rekomenderar vi  ALLA att gå och se den. Har inte sett en film på väldigt länge som är lika bra som den här. Vi tror inte någon kommer bli besviken.


Clash of the Titans

Filmen är en ny variation av filmen med samma titel från 1981. Filmen bygger på grekiska gudar. Människorna startar krig mot gudarna. För att rädda prinsessan Andromeda och staden Argos från undergång måste halvguden Perseus döda "kraken". Perseus spelar av Sam Worthington, som tidigare har spelat i huvudrollen i t.ex Avatar. Även Ralph Fiennes som spelar lord voldermort i harry potter filmerna är med i filmen. Regissören till filmen var Louis Leterrier. Filmen var en bra fantasy film och är absolut värd att se.




Pappa på burk

Om 41 dagar har ''Pappa på burk'' premiär. 8 oktober är det dags :D. Det handlar om en ogift kvinna som blir gravid genom konstgjord befrukning. Sju år senare återförenas hon med sin bästa vän om har en stor hemlighet. Den verkar riktigt rolig och bra. I huvudrollerna får vi se Jennifer Aniston och Jason Bateman.


Hur tycker du filmen verkar ? :)

The Runaways

''The Runaways'' är baserad på ett av det första kvinnliga rockbanden med samma namn. Filmen är lite annorlunda men man får ett väldigt bra perspektiv ur deras liv. Det är mycket droger och supande i filmen, men det är ju så dom höll på. Det var lite konstigt att se söta Dakota Fanning i rollen som Cherrie Currie. Även Kristen Stewart är med som Joan Jett. Filmen var bra, men lite konstig. När Dakota Fanning sjunger är det sjukt likt orignalet. Man lär sig mycket om hur "rockstars" har det. Vi rekomenderar att se filmen men kanske inte en myskväll med vänner.
OBS. låtarna sätter sig på hjärnan väldigt lätt! :)


Ashley Greene

För er som är som tycker att twilight-stjärnan Ashley Greene (Alice Cullen) är en imponernade person har ni mycket att se fram emot. Inte bara kommer vi se henne i Breaking Dawn utan 2011 kommer vi se henne i ''Butter'', ''Warrior'', ''The Apparition'', ''LOL: Laughing out loud'' och ''American Empire''. Vi håller tummarna för att filmerna kommer till Sverige.

Vad tycker ni om Ashley Greene??

Toy story 3

Idag hade Toy story 3 prämiär och som jag sa i förra inlägget, Disney misslyckas ALDRIG. Filmen var sjukt bra och hade väldigt mycket humor så det blev mycket skratt. Filmen var underhållande hela tiden och det blev aldrig långtråkigt. Allt fanns med, lite spänning, humor och kärlek. Precis som en bra film ska vara. Regissören av filmen är Lee Unkrich som tidigare har regisserat dom tidigare Toy story filmerna och bla Bilar, Monsters ink, Ratatouille och hitta nemo. Filmen kunde man inte göra bättre på något sätt och alla borde se denna film.
(Alla trailers var fail så ni får bara en bild)



Prinsessan och Grodan

Disney har lyckats igen. Det finns nog ingen disney film som är dålig. Filmen är en film som alla åldrar kan se och älska. Den är helt lagom lång och väldigt bra. Det ända som kan bli lite jobbigt i filmen är att dom sjunger så mycket. Dom som har skrivit manuset och regisserat filmen heter Ron Clements och John Musker, som tidigare har gjort t.ex Aladdin, Skattkammarplaneten, Herkules och Den lilla sjöjugfrun. Oprah Winfrey från "The oprah show" gör en av rösterna i filmen. Jag rekomenderar filmen starkt till alla.




The Karate kid


Filmen var bara men jag trodde nästan den skulle vara bättre. Jag som har sett den gammla karate kid störde mig på massa saker för det känndes så fel eftersom dom är så små. Och så stör man sig lite på att det är kung fu dom håller på med och inte karate. huvudpersonen spelar Jayden Smith, Will Smiths son . Han gör ett bra jobb och är väldigt gullig. Även Jackie Chan är med i denna film. Regissören till Karate kid är Harald Zwart. Filmen får godkänt. Den är absolut sevärd med det är ingen WOW film :)




Har du sett filmen ? Vad tycker du om den ? :)


Piranha 3D

Den 27 augusti har Piranha 3D premiär i amerika, om den kommer till Sverige är ännu oklart. Filmen verkar väldigt bra, så det vore synd om den inte kom hit...

Hur tycker du filmen verkar ? :)

Emma Watson

Harry Potter stjärnan Emma Watson har klippt av sig sitt långa vackra hår nu när Harry Potter inspelningarna är över och hon kan klippa sig hur hon vill. Hon berättar att hon har velat klippa sig kort sedan hon var 16 år men har inte kunnat pågrund av att Harry Potter inspelningarna.
Vad tycker ni passar henne bäst, kort eller långt ?

Hej alla bloggläsare :)

som ni märker är designen inte alls klar än, men det kommer snart!
ni får jättegärna tipsa/klaga om saker, mejla bara till [email protected] eller lägg en kommerntar. om ni har andra frågor om film har vi nästan alla svar :D

Breaking Dawn

Nu vill vi bara informera alla galna Twilightfan (också vi själva) att det bara är 449 dagar kvar till premiären av Breaking Dawn part I till del två får vi vänta 815 dagar. Det känns förskräckiligt att dom låter oss vänta så länge. För att underlätta längtan lite så får ni en bild här:

Shutter Island

Filmen är baserad på en ganska gammal bok som heter patient 67. Regissören av filmen heter Martin Scorsese. Huvudrollen spelas av Leonardo DiCaprio och även Mark Ruffalo från bland annat ''13 snart 30'' är med i den här filmen. Filmen kan verka ganska komplicerad men allt förklaras bra i slutet. Miljön filmen utspelas i är på ett mentalfängelse och det kan vara lite läskig ibland. För att vara en psykfilm är den väldigt bara och har en väldigt bar handling. När man har börjat tittat går det inte att sluta. Filmen är definitivt sevärd!

Salt

Idag är det bara 10 dagar kvar till premiären av ''Salt'' med Angelinga Jolie i huvudrollen.
Fredagen den 3 september är det dags.

Filmen verkar väldigt spännande och bra

Vampyrer Suger

För att vara en parodi är den här filmen bra. Dom fick med allt det där typsika från twilight och new moon och gjorde det till något kul. Man skrattade lite här och var och lite i mellan fnissade man och log. Det var inte riktigt för mycket av något, men det märktes lite att den här filmen är gjorda av några som verkligen tröttnat på twilighthysterin.
Ressigörerna Jason Friedberg och Aaron Seltzer skrev också den här filmen. Dom skrev också alla Scary Movie-Filmer, så det är ungefär samma stil på den. Vampyrer Suger är faktist Jenn Proske's ( Becca Crane/bella) första film så här gjorde hon ett bra jobb.
Jag rekommenderar att se denna film men kanske inte behöva betala 95 kr för det, men som det sägs är film bäst på bio.

Inception

Filmen var vädigt bra men lite invecklad så det gäller att man hänger med hela tiden. Handligen var väldigt bra och det hände saker hela tiden. Drömmlandet var en läcker idé. För dom som är fans till Leonardo DiCaprio är det här en perfekt film.
Christopher Nolan som också regisserat vissa batman-filmer gjorde ett bra jobb med ''Inception''Det här är en film som passar alla. Den är verkligen sevärd.

RSS 2.0